UitstekendBelvilla9

Chalets Im Wald

Oostenrijk salzburgerland Wald im Pinzgau

  • 10
  • 4
Chalets Im Wald

    Op de grens van Salzburgerland en Tirol in het dorpje Wald (gemeente Wald-Königsleiten) bevindt zich dit luxueuze, vrijstaande chalet. U bewoont het chalet geheel alleen, privacy gegarandeerd. Het totaal beslaat twee etages en is zowel van de binnenkant als de buitenkant met veel hout bewerkt. Dit geeft het een echt Oostenrijks karakter. Op de parterre bevinden zich 3 slaapkamers, 1 badkamer en toilet. Op de eerste verdieping is een 4e slaapkamer gelegen, een 2e badkamer, toilet, open keuken en woonkamer. In deze woonkamer is er zelfs een originele tegelkachel en u beschikt over uw eigen sauna thuis! De tegelkachel geeft warmte via de buitenwanden. U mag gratis gebruik maken van het openhaardhout. Bij aankomst zullen de bedden reeds opgemaakt zijn. Er is een heerlijk balkon en terras op het zuiden, beide met een fantastisch uitzicht. Hier kunt u nagenieten van uw vakantiedag in de frisse berglucht. Nabij gelegen is een speeltuin voor de kleinste gasten.

    In de zomer mag een bezoek aan de hoogste waterval van Europa, de Krimmler Wasserfälle, zeker niet aan ontbreken. Hou je van een actieve vakantie ben je hier ook aan het juiste adres. Fietsen, mountainbiken, canyoing, paragliden en wildwater tubing behoort hier tot de mogelijkheden. Wat dacht je van een tocht met een arrenslede en paarden door het winterwonderland van Wald in Pinzgau? Hou je van meer actie? Denk dan naast het skiën en snowboarden aan activiteiten zoals skitochten, wandelingen met sneeuwschoenen of rodelen! Er is een gratis skibusverbinding.

    Bijzonderheden:
    Daar er meerdere type chalets zijn kunnen de indeling en de gepubliceerde beelden per chalet verschillen. Helaas kunnen wij vooraf niet aangeven hoe de indeling is in de door u gereserveerde woning.
    Tijdens uw verblijf heeft u enkele uren per dag gratis toegang tot het prachtig nieuwe overdekte zwembad "Kristallbad Wald/Königsleiten" wat zich direct naast uw chalet bevindt. Tegen betaling kunt u gebruik maken van de wellness oase en het restaurant.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Wald im Pinzgau

    WeatherAPI.com