Chalets Im Wald

    Dit ruime, gezellige chalet staat op een mooie plek in Wald - Königsleiten. Het chalet is tegen een berg gebouwd. U bereikt de ingang via een trap langs het chalet.

    De fijne woonkamer met gezellige openhaard en open keuken met onder andere afwasmachine en oven bevinden zich op de entree etage. In de hal vindt u er een apart toilet. Een verdieping lager vindt u er de slaap- en badkamers. Er zijn vier slaapkamers, waarvan twee met een 2-pers. bed, één met een 2-pers. bed en een stapelbed (let op; lengte van het stapelbed is 1,70 m.) en één slaapkamer met een stapelbed en een 1-pers. onderschuifbed. Deze laatste kamer is bij uitstek geschikt voor kinderen. Er zijn twee badkamers, waarvan één met douche en een ligbad en één met een heerlijke sauna, douche en een wasmachine en -droger. Een apart toilet maakt het geheel compleet. Op beide etages beschikt u over een berging.

    Buiten beschikt u over een terras aan de ene en een balkon aan de andere kant van het chalet. Er is tevens tuinmeubilair aanwezig. U beschikt over één (overdekte) parkeerplek direct bij het chalet. Er zijn tevens twee parkeerplekken in de parkeergarage.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Wald im Pinzgau

    WeatherAPI.com