Zeer goedBelvilla8

Chalets Im Wald

Oostenrijk salzburgerland Wald im Pinzgau

  • 8
  • 4
Chalets Im Wald

    Dit gezellige chalet is mooi gelegen en gebouwd tegen een helling. Hierdoor komt u binnen op de woonverdieping en vindt u de slaap- en badkamers een verdieping lager.

    Het chalet is comfortabel en compleet ingericht en met veel hout afgewerkt. Hierdoor kunt u optimaal genieten van de Oostenrijkse sfeer. Op de begane grond vindt u er een woonkamer met gezellige open haard. Door de grote raampartijen vanaf de vloer tot in de nok, heeft u een fantastisch uitzicht over de omliggende bergen. De open keuken is van alle gemakken voorzien. Zo vindt u er onder andere een afwasmachine, magnetron en oven. In de hal vindt u er een apart toilet. Een verdieping lager beschikt u over vier slaapkamers, waarvan twee met een badkamer ensuite met douche en toilet. Er zijn drie slaapkamers met een 2-pers. bed en één slaapkamer met twee 1-pers. bedden. De derde badkamer beschikt over een ligbad, douche en toilet. Op de overloop bevindt zich een apart toilet. Een wellnessruimte met sauna, douche, wasmachine en -droger maakt het geheel compleet.

    Buiten vindt u er een ruim balkon/terras op het zuiden. Er zijn twee parkeerplekken bij het chalet, waarvan één overdekt.

    Fijn om te weten; de bedden zijn opgemaakt bij aankomst. U heeft gratis toegang tot het nabij gelegen zwembad "Kristall". De skibushalte is op loopafstand.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Wald im Pinzgau

    WeatherAPI.com