Belvilla-

Ski In - Ski Out Apartment Lungau

Oostenrijk salzburgerland Weißpriach

  • 6
  • 2
Ski In - Ski Out Apartment Lungau

    In het prachtige en zonnige gedeelte van het Salzburgerland, het mooie Lungau, ligt op korte afstand van het dorp Mauterndorf, direct aan de piste van het skigebied Fanningberg, op 1500 meter hoogte, deze moderne en zeer luxueus ingerichte appartementen. De appartementen op de begaande grond zijn prachtig ingebouwd tussen de pistes waardoor u in de winter op een echte ski In ski Out locatie zit. Dichterbij de piste kunt u niet zitten.

    De inrichting van w appartement is zeer stijlvol en luxueus. Door het gebruik van veel hout is er direct een aangename sfeer zodat u zich thuis voelt. Naast een royale woonkamer met zithoek beschikt u over een modern ingerichte keuken met onder andere een combimagnetron en Nespresso koffiemachine, 2 slaapkamers en een royale badkamer. Buiten beschikt u over een heerlijk terras. Per appartement is 1 parkeerplaats beschikbaar. Meerdere auto’s kunnen in de buurt worden geparkeerd.
    Vanwege de ligging aan de piste is de directe omgeving autovrij. Vervoer van uw bagage en boodschappen wordt in de winter door de lokale beheerder verzorgd.
    In de zomer ziet de omgeving er heel anders uit. U kunt dan ook in de nabijheid van het appartement parkeren. Door de prachtige ligging is de locatie een unicum voor de rustzoeker en natuurliefhebber. Wilt u lekker wandelen of mountainbiken, er zijn volop mogelijkheden. Daarnaast zijn in de directe omgeving zeer veel uitstapjes mogelijk.

    Bijzonderheden: Tijdens het verblijf van 1 juni tot 31 oktober krijgen alle gasten gratis (behalve schoolgroepen) de Lungaucard. Dit is een voordeelcard waarmee u gratis toegang heeft tot o.a. de kabelbanen (een keer per dag), zwembaden, musea en nog veel meer!


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Weißpriach

    WeatherAPI.com