GoedBelvilla7.8

Kreuzgasse

Oostenrijk salzburgerland Zell am See

  • 4
  • 1
Kreuzgasse

    Midden in het gezellige centrum van Zell am See met direct voor de deur veel winkeltjes, bars, restaurants en uitgaansgelegenheden ligt dit ruime en comfortabele appartement. Het appartement bevindt zich op de tweede etage en beschikt over een ruime woonkamer met een mooie doorkijk op de winkelstraat, een open keuken en een aparte slaapkamer. In de woonkamer tref je een ruime slaapbank aan, waardoor er voor maximaal 4 personen een slaapplaats is.
    Je appartement, overigens zonder eigen parkeerplaats, ligt zo centraal dat je het bekende grote meer van Zell am See, de liften naar het skigebied, het bus en treinstation, de bioscoop en het zwembad allemaal binnen 150 meter bereikt. Een nabijgelegen parkeerplaats voor je auto kun je huren voor een klein bedrag per week. Het appartement is ook zeer geschikt als je met trein of vliegtuig naar Zell am See reist.

    Bijzonderheden: Het appartement is gelegen midden in het centrum van Zell am See en in de buurt van diverse uitgaansgelegenheden. Hierdoor is ondanks de goede isolatie altijd kans op geluidshinder.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Zell am See

    WeatherAPI.com