Zeer goedBelvilla8.9

Penthouse Schmetterling

Oostenrijk salzburgerland Zell am See

  • 10
  • 3
Penthouse Schmetterling

    Midden in het gezellige centrum van de wijk Schüttdorf – op slechts 750 meter van de Areitlift - in Zell am See met in de directe omgeving veel winkeltjes, bars, restaurants en uitgaansgelegenheden ligt dit ruime en comfortabele Penthouse. Het penthouse bevindt zich op de 2e etage en beschikt over een zeer ruime, luxueus ingerichte gezellige woonkamer met open keuken en toegang tot het enorme dakterras (120 m2), vanwaar je een schitterend uitzicht hebt op de omliggende stad en de prachtige bergen. Maar liefst 3 slaapkamers staan tot je beschikking, allemaal met eigen badkamer.
    Door de ligging nabij de skilift is dit Penthouse ideaal voor wintersporters. Binnen een paar minuten sta je op de ski’s en geniet je van het grote skigebied van Zell am See. Natuurlijk zit je ook goed voor andere activiteiten. Langlaufloipen, wandelpaden en inkoopmogelijkheden vind je allemaal op korte afstand. Bij het huis zijn 2 parkeerplaatsen beschikbaar.
    Ook 's zomers biedt het Salzburgerland veel mogelijkheden. Zell am See zelf met het prachtige meer en de mooie binnenstad spreekt voor zich. Op steenworp afstand vind je Kaprun met de gletsjer waar je nagenoeg het gehele jaar kunt skiën, de Großglockner als hoogste berg van Oostenrijk, de Krimmler Watervallen en de stad Salzburg.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Zell am See

    WeatherAPI.com