UitstekendBelvilla9.1

Chalet Hohe Tauern Zell Am See

Oostenrijk salzburgerland Zell am See

  • 14
  • 6
Chalet Hohe Tauern Zell Am See

    Te midden van het prachtige meer, de liften naar het skigebied, mooie golfbanen en natuurlijk het adembenemende uitzicht, in het bekende Zell am See is dit prachtige, in 2016 geheel vernieuwde, Chalet gelegen welke je alleen bewoont.
    Het zeer ruime en luxueus ingerichte Chalet is geschikt tot 14 personen. De optimale indeling en een ruime kamer, samen met de hoogwaardige afwerking geven je een behaaglijk gevoel van luxe waardoor je je gelijk thuis voelt. Een ruime woonkamer met luxe open keuken, sfeervolle elektrische openhaard en toegang tot het zeer ruime privé terras met tuin geven je een heerlijk gevoel van vrijheid. Maar liefst 6 slaapkamers en 5 badkamers staat tot je beschikking Let op! Op de ouderslaapkamer bevindt zich een 2 persoonsbed en een stapelbed, dit stapelbed is voor kinderen bestemd.
    Door de ligging nabij de skilift is dit Chalet ideaal voor wintersporters. Binnen een paar minuten sta je op de ski’s en geniet je van het grote skigebied van Zell am See. Natuurlijk zit je ook goed voor andere activiteiten. Langlaufloipen, wandelpaden en inkoopmogelijkheden vind je allemaal op korte afstand.
    Ook 's zomers biedt het Salzburgerland veel mogelijkheden. Zell am See zelf met het prachtige meer en de mooie binnenstad spreekt voor zich. Op steenworp afstand vind je Kaprun met de gletsjer waar je nagenoeg het gehele jaar kunt skiën, de Großglockner als hoogste berg van Oostenrijk, de Krimmler Watervallen en de stad Salzburg. Kortom een echte aanrader!

    Let op! Op de ouderslaapkamer bevindt zich een 2 persoonsbed en een stapelbed, dit stapelbed is voor kinderen bestemd.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Zell am See

    WeatherAPI.com