Gentiaan

    In de "Alter Kindergarten" in Bad Mitterndorf in het Salzkammergut hebben de gasten de beschikking over vijf gezellig ingerichte vakantiewoningen met een gemeenschappelijke tuin en Finse sauna. De flat Gentiaan op de 2e verdieping is geschikt voor gezinnen, stellen en vrienden.

    Het kuuroord Bad Mitterndorf is een perfecte vakantiebestemming om uw reserves op te laden, diep adem te halen en actief te worden. In een droomachtige locatie, biedt het alles wat uw vakantiehart begeert, zowel in de zomer als in de winter.

    De zolderflat met een volledig uitgeruste keuken inclusief magnetron, vaatwasser en gezellige zithoek, heeft ook een wasmachine, smart TV/ google chromecast en WLAN. Er is ook een kinderbedje en kinderstoel beschikbaar. Bij binnenkomst is er een ruime speelruimte voor de kinderen, inclusief speelgoed, onmiddellijk aan de rechterkant. De gemeenschappelijke tuin is uitgerust met tuinstoelen en picknicktafels (picknicktas in de flat), voor kinderen is er een speeltuin, een tafelvoetbaltafel, veel speelgoed en in de zomer een trampoline. In de kelder bevindt zich een verwarmde skiruimte.

    U kunt uw eigen beddengoed en handdoeken meenemen, maar ze kunnen ook gehuurd worden voor €15 per persoon.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Bad Mitterndorf

    WeatherAPI.com