Pistenstüberl

Oostenrijk, Steiermark, Hohentauern
vanaf917


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

Dit vrijstaande, luxe, houten chalet ligt midden in het dorp Hohentauern op een zonnehelling met een imposant panorama uitzicht over de bergen, de skilift en het dorp. Het chalet is van alle gemakken voorzien en biedt volop de gelegenheid voor een comfortabel verblijf. Het hout geeft het chalet een gezellige sfeer. U beschikt over vier slaapkamers en twee badkamers, een houten terras en een open woonkamer. Ook zijn er vele extra’s zoals een sauna en een luxe douche. Al deze zaken maken uw vakantie tot een onvergetelijke.

De skilift ligt op slechts 300m. afstand en in de zomer beginnen de wandelroutes bij de voordeur. In ieder seizoen kunt u hier genieten van een zowel sportieve als ontspannende vakantie.

In de winter verandert Steiermark in het witte hart van Oostenrijk, met leuke skioorden. In de zomer staat het vooral in de belangstelling om zijn vele meren, Thermen en het indrukwekkende Hohe Tauern bergmassief. De meer dan 200 zonnedagen per jaar en het sneeuwzekere skigebied zorgen voor een perfecte vakantieomgeving in alle seizoenen.


close