Zeer goedBelvilla8.6

Schladming An Der Piste 1

Oostenrijk steiermark Schladming

  • 4
  • 1
Schladming An Der Piste 1

    Deze appartementen welke direct aan de piste gelegen zijn, bevinden zich in het bekende Rohrmoos - Schladming waar ieder jaar het terugkerende evenement voor de World Cup Night Slalom plaatsvindt.

    Het appartement is modern opgezet, waarbij u via de knusse living op het balkon kunt genieten, van een prachtig panorama uitzicht op de Dachstein. Verders beschikt het appartement over een keuken met moderne apparatuur, een slaapkamer met een heerlijk comfortabel bed en natuurlijk een badkamer met o.a. een bad. Hiervan kunt u heerlijk genieten na een lange dag op pad te zijn geweest.

    Een grote highlight is dat zich op het Resort een enorme Spa van 430 m² bevindt, met o.a. een Finse Sauna, een stoombad, douches, relaxruimte, massages (tegen betaling) noem het maar op. Niks is hier te gek!

    Rohrmoos heeft een geweldige ligging met weids uitzicht, welke aansluit op het skigebied van Schladming - Dachstein. Rohrmoos is vooral interessant voor mensen die van rust en een open ruimte houden, daarnaast staat het bekend om de vele uitstekende pisterestaurants. Het bekende dorp Schladming ligt om de hoek, waar zich enkele gezellige bars en stubes bevinden, of waar je lekker kunt gaan après-skiën.

    Buiten de winters, is het in de zomers ook goed vertoeven in het mooi Schladming. Denk hierbij aan bezienswaardigheden in de directe omgeving, de grote stad Salzburg welke u in 1 uur te bereiken is. Maar ook voor de waaghalzen onder ons is er genoeg te doen o.a. Rafting, Flying Coaster, Paragliding, Bergbeklimmen en veel meer. Durf jij het aan?


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Schladming

    WeatherAPI.com