Belvilla-

Schladming An Der Piste 3

Oostenrijk steiermark Schladming

  • 6
  • 2
Schladming An Der Piste 3

    Op 920 m vindt u het resort, waarbij de appartementen direct aan de piste zijn gelegen. De appartementen liggen in het plaatsje Rohrmoos - Schladming, wat u wellicht bekend voorkomt door de internationale bekendheid van de World Cup Night Slalom.

    Het appartement waarin u zult verblijven is huiselijk en naar hedendaagse standaard ingericht, zodat u tijdens uw vakantie van alle gemakken voorzien bent. Zo is er een ruime living met moderne slaapbank en TV, aansluitend vindt u de eetkamer en keuken waar iedere hobbykok zich uit kan leven. Tevens heeft u de beschikking over 2 ruime slaapkamers, een badkamer met sauna en een dakterras met een prachtig panorama uitzicht op de Dachstein.

    Mocht de privésauna niet voldoende zijn, bevindt zich op het Resort een enorme Spa van 430 m² , met o.a. een Finse Sauna, een stoombad, douches, relaxruimte, massages (tegen betaling) noem het maar op. Niks is hier te gek!

    Rohrmoos heeft een geweldige ligging met weids uitzicht, welke aansluit op het skigebied van Schladming - Dachstein. Rohrmoos is vooral interessant voor mensen die van rust en een open ruimte houden, daarnaast staat het bekend om de vele uitstekende pisterestaurants. Het bekende dorp Schladming ligt om de hoek, waar zich enkele gezellige bars en stubes bevinden, of waar je lekker kunt gaan après-skiën.

    Buiten de winters, is het in de zomers ook goed vertoeven in het mooi Schladming. Denk hierbij aan bezienswaardigheden in de directe omgeving, de grote stad Salzburg welke u in 1 uur te bereiken is. Maar ook voor de waaghalzen onder ons is er genoeg te doen o.a. Rafting, Flying Coaster, Paragliding, Bergbeklimmen en veel meer. Durf jij het aan?


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Schladming

    WeatherAPI.com