UitstekendBelvilla9.3

Chalet Adams

Oostenrijk steiermark Stadl an der Mur

  • 8
  • 3
Chalet Adams

    Vlakbij het bekende skigebied van Kreischberg, ligt het gezellige dorp Stadl. Aan de rand van het dorp, zonnig gelegen, is een klein vakantiepark gerealiseerd met vrijstaande Chalets.

    Uw chalet is gezellig en met veel hout ingericht zodat het veel rust en warmte uitstraalt. Op de begane grond vindt u een royale woonkamer met gezellige gashaard en open keuken voorzien van moderne apparatuur. Vanuit de woonkamer loopt u zo het royale en deels overdekte terras op. Rondom het huis is een heerlijke tuin. Op de begane grond vindt u tevens een badkamer, en ruimte om uw ski’s op te bergen. Op de eerste etage zijn maar liefst 3 slaapkamers, een 2e badkamer en om heerlijk te ontspannen een eigen privé sauna.

    Op loopafstand van het park is het gezellige centrum van het dorp met inkoopmogelijkheden en restaurants. Stadl beschikt ook over een zwemmeertje in de zomer. Op slechts 15 km is het grotere Murau gelegen met een historisch centrum en een prachtige golfbaan.

    Bijzonderheden: de getoonde binnen en buitenfoto's zijn van een vergelijkbaar huis met hetzelfde comfortniveau. Binnenkort worden de werkelijke foto's verwacht.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Stadl an der Mur

    WeatherAPI.com