UitstekendBelvilla9.2

Chalet De Bosrand

Oostenrijk steiermark Stadl an der Mur

  • 6
  • 2
Chalet De Bosrand

    Houten chalet uit 2011, prachtig gelegen aan de bosrand (privacy gegarandeerd!) net boven een rustig chalet parkje vlakbij Stadl an der Mur. Naast het chalet loopt een klein bergbeekje, u hoort het water heerlijk rustig kabbelen, dit is echt ontspannen! Het chalet ligt ongeveer 2 km. van het dorpscentrum, winkeltjes en de restaurantjes van Stadl, waar ook een populair zwemmeer is.

    Het chalet ligt 15 km van het historische stadje en golf terrein van Murau in een gebied dat bekend staat als een van de zonnigste en meest onbedorven gebieden van Oostenrijk. Rustige berg passen en kleine traditionele dorpjes en dichtbeboste bergranden bepalen het landschap. Een prachtig ingericht chalet, zoals u mag verwachten van een nieuwe woning, en een fantastische omgeving om met uw familie op vakantie te gaan.

    Het chalet is voorzien van een volledig ingerichte keuken. Vanuit de zonnige serre en vanaf het terras heeft u een prachtig uitzicht op de omliggende bergen. Op de 1e verdieping bevinden zich 2 slaapkamers en een wellness badkamer met stoomdouche en eigen finse sauna. De bijzondere ligging aan de bosrand, het prachtige uitzicht en de rust maken dit chalet tot een heerlijke vakantiebestemming.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Stadl an der Mur

    WeatherAPI.com