UitstekendBelvilla9.1

Chalet Baier

Oostenrijk steiermark Stadl an der Mur

  • 10
  • 4
Chalet Baier

    In het gezellige dorp Stadl, gelegen vlakbij het bekende skigebied van Kreischberg, ligt aan de rand van het dorp dit kleine vakantiepark met vrijstaande Chalets.

    Uw chalet is gezellig en met veel hout ingericht zodat het veel rust en warmte uitstraalt. Op de begane grond vindt u een royale woonkamer met gezellige gashaard en open keuken voorzien van moderne apparatuur. Vanuit de woonkamer loopt u zo het royale en deels overdekte terras op. Rondom het huis is een heerlijke tuin. Op de begane grond vindt u tevens een badkamer, en ruimte om uw ski’s op te bergen. Op de eerste etage zijn maar liefst 4 slaapkamers en een 2e badkamer. Om heerlijk te ontspannen na een mooie wandeling of een dag skiën kunt u gebruik maken van uw privé sauna.

    Op loopafstand van het park is het gezellige centrum van het dorp met inkoopmogelijkheden en restaurants. Stadl beschikt ook over een zwemmeertje in de zomer. Op slechts 15 km is het grotere Murau gelegen met een historisch centrum en een prachtige golfbaan.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Stadl an der Mur

    WeatherAPI.com