Belvilla-

Resort Turrach Lodges

Oostenrijk steiermark Turrach

  • 10
  • 4
Resort Turrach Lodges

    Dit luxe chalet van het type twee-onder-één-kap staat in het eind 2021 geopende, kleinschalige vakantiepark Resort Turrach Lodges. Het ligt op de Turrucher Höhe op een gezonde hoogte van 1.700 m., op de grens van Karinthië en Stiermarken, 4 km. van het centrum en de Kornock-skilift.

    Het chalet, dat drie etages beslaat, is luxe en compleet ingericht en met oog voor detail in de stijl van deze regio met veel hout afgewerkt. De lichte woonkamer met fijne zithoek en TV en de open keuken met alle comfort waaronder een afwasmachine en magnetron liggen op de bovenste verdieping. Hiervandaan heeft u een mooi uitzicht op de omliggende bergwereld. Op deze verdieping bevindt zich tevens een 2-pers. slaapkamers en een toilet. Een verdieping lager bevinden zich drie slaapkamers, waarvan twee met een 2-pers. bed en één met twee stapelbedden. Er zijn tevens twee badkamers met elk een bad of douche en een toilet. Op de onderste verdieping bevindt zich de wellnessruimte met fijne sauna en een douche. Hier kunt u heerlijk genieten en ontspannen na een geslaagde vakantiedag. Er is tevens een wasruimte met wasmachine en -droger.

    Buiten beschikt u over een terras en balkon met tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor twee auto's nabij het chalet. Voor uw ski- en/of wandeluitrusting heeft u de beschikking over een aparte ski-opbergruimte.

    Indien u Resort Turrach Lodges boekt, is de Butlercard inclusief. Hiermee heeft u de beschikking over diverse interessante aanbiedingen in de omgeving.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Turrach

    WeatherAPI.com