UitstekendBelvilla9

Apartments Home Chalet Montana Obergurgl-Typ 1

Oostenrijk tirol Apartments Home Chalet Montana Obergurgl-Typ 1

  • 4
  • 2
Apartments Home Chalet Montana Obergurgl-Typ 1

    Luxe woning met comfortabele appartementen in rustige omgeving midden in het meest sneeuwzekere wintersportgebied van de Alpen (2.000 m boven zeeniveau). De liften liggen op slechts vijf minuten lopen en een prachtige langlaufloipe loopt direct langs het huis. 's Middags kunt u gratis gebruikmaken van de in-house sauna of in het partnerhotel deluxe Alpina (ca. 10 minuten lopen) de geweldige wellness of de fitnessruimte. Laat u verwennen met een massage of cosmetische behandeling (tegen betaling) terwijl de jongste gezinsleden gratis worden verzorgd in het luxe Hotel Alpina (vanaf 3 jaar 6 keer per week). Obergurgl maakt zijn reputatie als internationale wintersportplaats waar: kwaliteit, individualiteit, een onmiskenbare sfeer en een beetje champagnelucht kenmerken het hoogstgelegen kerkdorp van Oostenrijk.

    Details: Op verbruik gebaseerde energiekosten, bedlinnen, handdoeken, eindschoonmaak, WiFi Dagelijks gebakbuffet in het hotel

    Activiteiten in de buurt: Gebruik van de wellnessruimte (1300 m²) en fitnessruimte in het luxe Hotel Alpina (ca. 10 minuten lopen afstand) met bubbelbads, overdekt zwembad, laconium, Kneipp - Basin, pekel stoombad, Ottomaanse bad en een ontspanningsruimte met panoramisch uitzicht.

    Niet geschikt voor mensen met beperkte mobiliteit


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Apartments Home Chalet Montana Obergurgl-Typ 1

    WeatherAPI.com