Residenz Edelalm Top 2

Oostenrijk, Tirol, Brixen Im Thale
vanaf665


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

Op een toplocatie in het gezellige dorpje Brixen im Thale, naast het Sporthotel, vindt u het in 2016 gebouwde kleinschalige appartementencomplex "Residenz Edelalm".
De gondelbaan met aansluiting op het skigebied "SkiWelt" bevindt zich op enkele autominuten afstand, U kunt hier de skilift nemen richting het skigebied van Westendorf of de andere kant naar het skigebied Hoog Brixen.
De skibus stopt vrijwel voor de deur. De "Tanzer" dalafdaling (1c) komt op enkele tientallen meters aan de overzijde van het appartement uit. Op geringe afstand bevindt zich het treinstation.

Het appartement Top 2 is gelegen op de begane grond. Er is een trap en een lift waarmee de skiruimte te bereiken is.
Er zijn 3 slaapkamers en 2 badkamers met toilet en er is separaat een extra toilet aanwezig.
Langs de volledige achterzijde (op het zuiden!) vindt u een ruim zonnig balkon met zithoek en een fantastisch uitzicht op de Choralp.

Wasmachine droger: In overleg met de beheerder kunnen Top 2 (en Top 4) gratis gebruik maken van de wasmachine en droger in de berging van top 4.

Parkeerplaatsen/Oplaadstation: Top 2 heeft maximaal 2 parkeerplaatsen, waarvan 1 onder een carport met een eigen laadstation voor een elektrische auto. Dit laadstation kan in overleg met de beheerder gebruikt worden door Top 2 (en Top 4). Bij laden door Top 4 bij de carport van Top 2 kan Top 2 parkeren onder de carport van Top 4 en vice versa.Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend.
Ook ’s zomers kan de natuurliefhebber hier zijn hart ophalen en heerlijk wandelen, mountainbiken, genieten in het plaatselijk zwembad, een paraglide-vlucht maken in Westendorf, etc!


close