Belvilla-

Holiday Home, Fügen-8 Personen

Oostenrijk tirol Fügen

  • 8
  • 4
Holiday Home, Fügen-8 Personen

    XXL-vakantiehuis op een prachtige panoramische locatie in Fügen, niet ver van het dalstation van de Spieljochbahn. Om te ontspannen na een actieve dag is er een sauna in de tuin van het huis (in de winter gratis, in de zomer tegen betaling).
    In de regio rond Fügen heeft u de keuze uit drie skigebieden: Spieljoch, Hochfügen en Hochzillertal - allemaal met één skipas.
    Activiteiten in de winter: skivakantie in het Zillertal! Sneeuwgarantie tot in april - dat biedt de Zillertaler Superskipas, het toegangsbewijs voor alle topskigebieden in het Zillertal. Ongeveer 668 kilometer pistes met moderne liften en kabelbanen zorgen voor grenzeloos sneeuwplezier. Op een hoogte van ca. 630 tot 3250 meter vindt u afwisselende pistes in alle moeilijkheidsgraden, gletsjers, freeride-routes, funparks, wedstrijdbanen, skihutten - kortom, alles wat een skiër maar wenst. Kijk uit naar onvergetelijke skidagen in het Zillertal

    Activiteiten in de zomer: in het Zillertal vindt u alle ingrediënten voor een zorgeloze vakantie in de bergen. De natuur van het Zillertal, dat in de winter bekend is als skigebied, laat zich van de lente tot en met de herfst van haar mooiste kant zien. Maak uitgebreide wandelingen, trektochten en mountainbiketochten om het prachtige landschap te verkennen. De streek staat ook bekend om de talrijke mogelijkheden om te klimmen en te paragliden. Veel berghutten langs de paden nodigen uit om te pauzeren en regionale lekkernijen te eten. Breng een onvergetelijke vakantie door in de Zillertaler Alpen.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Fügen

    WeatherAPI.com