UitstekendBelvilla9

Holiday Resort Gradonna Chalet Resort, Kals Am Gro

Oostenrijk tirol Holiday Resort Gradonna Chalet Resort, Kals Am Gro

  • 2
  • 1
Holiday Resort Gradonna Chalet Resort, Kals Am Gro

    Premium vakantie in het hart van de natuur: onvergelijkbare architectuur - zeer modern en zeer duurzaam! Trendy, autovrij resort met eersteklas XXL-chalets en een ruime wellnessruimte, op een 10 hectare groot plateau met een eigen natuurlijke zwemvijver, aan de poort van het Nationalpark Hohe Tauern, midden in het wandelgebied ( 1.324 m boven zeeniveau).

    Details: verbruiksgebonden energiekosten, bedlinnen, handdoeken, eindschoonmaak, WiFi, uitgebreide babyuitrusting Toeristenbelasting Dagelijkse ontbijtmand, verwarmingspakket basisuitrusting voor de tegelkachel en startpakket voor de keuken/vaatwasser Topticket

    Activiteiten in de omgeving: Yoga en Pilates of gymnastiek programma's. Boulderkamer inbegrepen. Fietspad direct bij het huis, wandelpad (20 m) in de regio Grossglockner; Nationaal Park Hohe Tauern. Het ideale startpunt voor gemakkelijke wandelingen of alpiene uitdagingen tot 3.000 meter. Verken de natuur te voet, per fiets of te paard. In de nabijgelegen manege direct in het resort kunt u een berg- of wandelgids en de diverse programma's van het nationale park boeken, evenals mountainbikes en e-bikes, nordic walking-uitrusting of paardrijlessen.

    Mobiliteit: sommige objecten zijn geschikt voor mensen met een beperkte mobiliteit, op aanvraag


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Holiday Resort Gradonna Chalet Resort, Kals Am Gro

    WeatherAPI.com