UitstekendBelvilla10

Nössig

Oostenrijk tirol Hopfgarten im Brixental

  • 2
  • 1
Nössig

    Dit geweldige uitzicht zal niet snel vervelen! Uw comfortabele appartement bevindt zich tussen de Wildschönau en het bekende Hopfgarten im Brixtental. Het is een fijne plek voor een verblijf in de Tiroolse bergen.

    De woning is comfortabel en heeft een fijne ligging. Zomer- en winterdag kunt u er van de zon genieten en gebruik maken van de buiten openhaard/ grill in de tuin. Het vakantiegevoel is hierdoor optimaal aanwezig!

    Het skigebied van Hopfgarten, SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental, is uitermate geschikt om heerlijke skitochten te maken en te genieten van de witte wereld. Ook ’s zomers kan de natuurliefhebber hier zijn hart ophalen en heerlijk wandelen, mountainbiken en wellicht geniet u van het prachtige uitzicht tijdens een paraglide-vlucht!

    De AT-6361-78 bevindt zich op 200 meter afstand, mocht u samen met vrienden en/of familie op vakantie willen dan is deze woning zeer geschikt om het overige gezelschap te laten verblijven.

    De gastvrije eigenaar vertelt u graag alle ins&outs over de omgeving en zorgt er graag voor dat u zich hier thuis voelen zal!


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Hopfgarten im Brixental

    WeatherAPI.com