UitstekendBelvilla9.3

Panorama Stumm

Oostenrijk tirol Kaltenbach

  • 12
  • 4
Panorama Stumm

    Het luxueuze appartementencomplex Franz Josef vindt u midden in het gezellige en bekende vakantieoord Stumm im Zillertal.
    Dit huis beschikt over 6 nieuwe, grote en vriendelijk ingerichte appartementen en nodigt uit tot ontspannen vakantieuurtjes. Uw appartement bestaat uit 2 naast elkaar gelegen appartementen op de tweede verdieping, perfect voor gezinnen of vrienden die samen reizen. Elk appartement beschikt over een gezellige woonkamer met open keuken, waar u alles kunt vinden wat uw hartje begeert. Een comfortabel kook- en eetgedeelte, een tv en een ruime bank garanderen gezelligheid en voldoende ruimte. In de knusse slaapkamers, elk met eigen badkamer en wc, droomt u van uw volgende enerverende vakantiedag. Het appartement beschikt over een mooi balkon.
    In de kelder van het huis kunt u zich in het grote wellness- en ontspanningsgedeelte ontspannen. Ook bevindt zich hier een verwarmde skikelder voor uw sportuitrusting (gemeenschappelijk gebruik).
    Dankzij de centrale ligging van de appartementen vindt u winkels, cafés en restaurants in de directe omgeving. Tegenover het complex bevindt zich een bakkerij voor uw dagelijks verse ontbijt.
    Op slechts enkele meters van het huis stopt de skibus, die u snel en comfortabel naar het nabijgelegen dalstation Hochzillertal/Hochfügen in Kaltenbach, recht tegenover Stumm, brengt.
    Zoekt u voor uw vrienden of familie ook een appartement? Twee appartementen op de begane grond voor 4 + 6 personen, en op de eerste en tweede verdieping voor resp. 6 + 6 personen zijn ook perfect geschikt voor een verblijf van meerdere gezinnen.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Kaltenbach

    WeatherAPI.com