Hüttenzauber

    Een eigentijds ingericht appartement in de afwisselende omgeving van de Wilder Kaiser, het is een droom om hier uw vakantie door te brengen! Als u hier binnenstapt bevindt u zich meteen in de vakantiesfeer. Zowel zomer- als winterdag is dit appartement een heerlijke uitvalsbasis om de Kitzbüheler Alpen te ontdekken en te genieten van de gezellige, Oostenrijkse sfeer.

    Het appartement, dat gelegen is op de eerste etage, is in 2019 geheel verbouwd en is erg sfeervol ingericht. U zult zich hier zeker thuis voelen! Vanuit de lichte woonkamer bereikt u het balkon waar u heerlijk van het (winter)zonnetje kunt genieten.
    U kunt uw auto kwijt in de parkeergarage die behoort tot uw appartement.

    In de omgeving kunt u ’s winters heerlijk skiën, snowboarden, langlaufen en wandelen in de witte wereld. ’s Zomers kunt u een van de talrijke wandel- en mountainbikeroutes volgen of misschien zelfs een paraglide vlucht maken! In de directe omgeving van het appartement bevindt zich het Wellnesscenter Kaiserquell met uitgebreide wellness faciliteiten. Hier is tevens een binnen- en buitenzwembad en tennisbanen.

    De omliggende dorpen zoals St. Johann in Tirol, Kirchberg en het mondaine Kitzbühel zijn een bezoek waard om de Tiroolse sfeer te proeven!


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Kirchdorf in Tirol

    WeatherAPI.com