UitstekendBelvilla9.3

Apartment 19

Oostenrijk tirol Neustift im Stubaital

  • 8
  • 3
Apartment 19

    Kom tot rust en adem de frisse berglucht in tijdens een fantastische vakantie in deze geweldige regio! Met een comfortabele inrichting en diverse mooie balkons zullen gezinnen met kinderen zich hier volledig thuis voelen.

    De indrukwekkende bergachtige wereld van het Stubaital kan worden ontdekt tijdens het wandelen, tijdens het bergbeklimmen of tijdens het mountainbiken. Van onbegrensd skiplezier op de Stubaier-gletsjer tot aan de gezinsvriendelijke pistes bij skicentrum Schlick 2000 en de Serlesbahnen; voor wintersporters van ieder niveau is er een geschikte locatie. De Stubai -appartementen liggen op loopafstand van de skilift en het centrum van Neustift.

    De sfeervol ingerichte vakantiewoning heeft een ruime woon-, kook- en eethoek en het is voorzien van een slaapbank voor 2 extra personen, satelliet-tv en een volledig uitgeruste kitchenette. In de slaapkamers staan comfortabele kingsize voor een aangename nachtrust. Er is een skiberging met skischoenverwarming in de kelder en de accommodatie beschikt over WiFi.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Neustift im Stubaital

    WeatherAPI.com