UitstekendBelvilla9

Alpenhotel Wildschönau Stock 2

Oostenrijk tirol Oberau

  • 20
  • 8
Alpenhotel Wildschönau Stock 2

    Deze vakantiewoning in de Wildschönau is ideaal voor groepen. Het is gelegen op de tweede verdieping van het Alpenhotel en voorzien van een eigen sauna, een binnenzwembad en een tuin met zwembad.

    In het schilderachtige Oberau geniet je van een enorm aanbod aan vrijetijdsactiviteiten. Je kunt er heerlijk wandelen, fietsen of e-biken en genieten van een ritje in de paardenkoets. Het openluchtzwembad Wildschönau ligt op korte afstand, evenals het familiepark Drachental (3 minuten rijden).

    De vakantiewoning heeft een woonkamer en een goed uitgeruste keuken. Elke slaapkamer beschikt over een eigen badkamer en in de winter kun je de ski's en skischoenen opbergen in de eigen skiberging.

    Het café en restaurant kunnen alleen worden gebruikt op verzoek, enkele dagen van tevoren.
    U kunt parkeren op de grote openbare parkeerplaats voor het hotel, die ook geschikt is voor bussen. Speciale parkeerplaatsen zijn ook beschikbaar direct bij het hotel na voorafgaande kennisgeving en vanwege noodzaak zoals handicap.

    Help mee om water te besparen en het milieu schoon te houden. Gebruik het water uit de kranen, dat rechtstreeks uit de Tiroolse bergen komt en drinkwater van zeer goede kwaliteit is.

    Gelieve de nachtrust te bewaren tussen 22u en 7u!


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Oberau

    WeatherAPI.com