UitstekendBelvilla9.4

Haus Arlberg

Oostenrijk tirol Sankt Anton am Arlberg

  • 26
  • 14
Haus Arlberg

    Dit vrijstaande gerenoveerde groepshuis vol met faciliteiten, ligt in het knusse dorpje Pettneu in de onmiddellijke nabijheid van St. Anton am Arlberg, de plaats van de Alpine ski- en wereldkampioenschap. Als het grootste aaneengesloten skigebied in Oostenrijk en één van de vijf grootste skigebieden ter wereld, staat Ski Arlberg garant voor een nieuwe dimensie van skiplezier.

    Het ruim opgezette huis is verdeeld over vijf etages, en beschikt over maar liefst 14 slaapkamers, 10 luxe badkamers, en een luxe keuken, een gezelschapsruimte (met bar) en een mediaruimte met Smart TV en Playstation. Alsof dat nog niet genoeg is heeft u in dit huis ook nog de beschikking over een sauna, zodat u na een lange dag skiën of wandelen heerlijk kunt ontspannen. Tevens beschikken alle slaapkamers op de 1e en 2e etage over een eigen balkon, waardoor u een sensationeel panorama uitzicht heeft over de schilderachtige bergwereld.

    Haus Arlberg ligt slechts 7 (skibus of auto) minuten van St. Anton en heeft de bushalte voor de deur. Via een straatje direct naast het pand loop je binnen 30 meter de hoofdstraat van Pettneu in waar een supermarkt, warme bakker, apotheek, huisarts, sportzaak en een aantal restaurants direct voor handen zijn. Al met al een plek om van uw verblijf een fantastische vakantie te maken!


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Sankt Anton am Arlberg

    WeatherAPI.com