UitstekendSkichalets.nl9.2

Reiterhaus

Oostenrijk tirol Wagrain

  • 26
  • 8
Reiterhaus

    Catered chalet Wagrain Flachau Ski Amadé

    Skichalet Reiterhaus ligt aan het marktpleintje in het supergezellige centrum, direct bij de grote, oude lindeboom. Allereerst kunnen wij het skichalet Reiterhaus bestempelen als zeer kindvriendelijk, (uitgebreide informatie onder het tabblad Skigebied/Skipas). Niet alleen het skichalet is uitstekend voor gezinnen, met de aparte woon-/speelkamer, ook de ligging in Wagrain en de activiteiten in het skigebied zijn perfect voor de jonge wintersporters.

    Je vindt hier naast gezellige restaurantjes, après-ski kroegjes, mooie Gasthöfe, het Tourismusverband en leuke winkeltjes, ook 14 snowparks (één van de grootste snowparks van Europa), kids beginners snowpark, Mini Winterwelt met mini liften, iglo's, speelhutten, sneeuwbal gooien en een kinder restaurant.

    Wil je met het gezin een keer niet skiën dan kun je kiezen voor een rodelafdaling op één van de 6 rodelbanen, tot wel 7km lang! Vanaf het houten balkon kijk je zo op dit sfeervolle tafereel.

    Uitstekend verzorgd, comfortabel skichalet

    Het huis heeft een lange geschiedenis en herbergt vele authentieke details, waardoor het heel charmant en romantisch aandoet. Het skichalet is gelukkig wel met onze moderne tijd meegegaan: het is een mooi, ruim en uitstekend verzorgd huis met comfortabele slaapkamers die bijna allemaal voorzien zijn van een eigen douche en toilet. Een aantal kamers heeft een balkon.

    Er is een woon-/eetkamer in authentieke Oostenrijkse sfeer, waar het ontbijt wordt verzorgd en waar je 's avonds gezellig kunt borrelen en een spelletje kunt spelen. Er zijn veel ramen, die het skichalet een heel aangename, lichte sfeer geven en bovendien mooi uitzicht bieden op de achtertuin.

    Als je aan de ontbijttafel zit, kun je gelijk de sneeuwcondities en het weer voor de dag volgen op de nieuwe flatscreen tv. In de woon-/eetkamer staat een volautomaat koffiemachine met verse bonen, waar je een heerlijke cappuccino of espresso kunt maken. Direct naast de woon-/eetkamer, in de ruimte die je het best omschrijft als serre, is er een gezellig zitje. Daarnaast is er een spiksplinternieuwe woonkamer met een luie zitbank en heerlijke fauteuils om na het skiën lekker in te relaxen. Hier hangt een grote flatscreen tv aan de wand. Er is gratis WiFi internet beschikbaar.

    Skichalet Reiterhaus biedt volop ruimte en gelegenheid om gezellig met elkaar te zijn. Op het balkon voor de Stube kan je heerlijk rustig zitten met een glas Glühwein of warme chocomel.

    Ook is er een heerlijke, grote, uit de wind gelegen tuin waar je van de zon en het uitzicht op de pistes kunt genieten. De skiruimte is voorzien van een skischoenverwarmer en een aangrenzende douche, toilet, wastafel om je direct even op te frissen of, als je op je vertrekdag laat vertrekt, nog even een douche te nemen.

    Dineren in een vier-sterren restaurant

    Je dineert in het op 30 meter afstand gelegen uitstekende, goed bekendstaande en gezellig ingerichte, gastvrije vier-sterren Hotel-Restaurant Wagrainerhof. Je hebt keuze uit verschillende gerechten met saladebuffet.

    Catered chalets in Wagrain Flachau Ski Amadé is dé stek waar je zorgeloos kunt genieten van je wintersportvakantie in een heerlijk en zeer gunstig gelegen skichalet.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Wagrain

    WeatherAPI.com