Belvilla-

Hartkaiser Mit Sauna

Oostenrijk tirol Westendorf

  • 4
  • 2
Hartkaiser Mit Sauna

    Dit luxe appartement ligt in de centraal gelegen, kleinschalige residentie Chalet 149 in het levendige skidorp Westendorf. Het gezellige centrum ligt op slechts 600 m. en het dalstation van de Alpenrosenbahn is eenvoudig te voet te bereiken (400 m.). Wat wilt u nog meer?

    Het appartement ligt op één van de drie etages van de residentie. Het appartement is luxe ingericht, geheel in de stijl van het mooie Tirol. Aan sfeer dus geen gebrek! In de woonkamer beschikt u over een TV en in de open keuken vindt u er onder andere een oven en een afwasmachine. Er zijn twee slaapkamers, elk met twee 1-pers. boxspringbedden in een 2-pers. opstelling. Er zijn tevens twee badkamers, elk met douche en toilet. Als laatste noemen we de fijne infraroodsauna waar u heerlijk kunt ontspannen na een actieve vakantiedag.

    Buiten beschikt u over een terras of balkon met tuinmeubilair. Hiervandaan heeft u een prachtig uitzicht op de omliggende bergwereld van de Kitzbühler Alpen. Er is (gratis) parkeergelegenheid voor één auto in de parkeergarage onder de residentie.

    In Residentie Chalet 149 zijn diverse 4-pers. appartementen of 6-pers. penthouses te boeken.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Westendorf

    WeatherAPI.com