Zeer goedBelvilla8

Luxurious Montafon Chalet 2

Oostenrijk vorarlberg Gaschurn

  • 24
  • 8
Luxurious Montafon Chalet 2

    Op loopafstand van het centrum van het bekende Gaschurn, prachtig gelegen in het Montafondal, vindt u naast elkaar gelegen 4 luxueuze chalets welke optimaal geschikt zijn voor samen reizende families of vrienden.
    Te voet loopt u zo het centrum in met inkoopmogelijkheden, restaurants en gezellige bars. De skilift is op slechts 900 meter afstand. De gratis s?ibushalte is op slechts 50 meter.

    Het chalet welke u alleen bewoont, is geschikt voor maximaal 24 personen. U komt binnen in de warm ingerichte royale woon- eetkamer met een heerlijke zitbank en open haard voor aangename avonden. De luxueuze keuken is voorzien van alle moderne apparatuur zoals een royale kookplaat, snelle vaatwasser, grote koelkast en aparte koelkast voor dranken, 2 ovens en een magnetron. Het geheel is voorzien van aangename vloerverwarming. Vanuit de woonkamer loopt u zo het zonovergoten terras op waar u kunt genieten van de prachtige omliggende bergen. Op dit terras staat voor gezamenlijk gebruik met andere gasten een heerlijke Hot Pot en sauna.

    Verdeeld over 2 etages beschikt u over 8 hoogwaardige en luxueus ingerichte slaapkamers en 6 moderne badkamers. Elke slaapkamer heeft een tv en safe. Enkele slaapkamers beschikken over een balkon.

    Na een dag wandelen, mountainbiken, skiën of langlaufen kunt u lekker ontspannen in de prive Wellness ruimte met Finse sauna.

    Er is een gezamenlijke ruimte waar u uw skischoenen en ski’s kunt stallen. Elk chalet beschikt over een eigen droogruimte waar u uw skikleding kunt drogen. Ook is hier een wasmachine en wasdroger aanwezig.

    In het naastgelegen hotel is het mogelijk om tegen vergoeding dagelijks te ontbijten of te dineren. (Let op in het zomer laagseizoen kan het hotel deels gesloten zijn) Ook wordt er een broodjesservice aangeboden.

    Gaschurn ligt bijna aan het eind van het doodlopende Montafon-dal (in de zomer kunt u via de Silvretta Hochalmstrasse rijden naar Ischgl). Het dorp heeft zijn oorspronkelijkheid weten te behouden waardoor het gebied aantrekkelijk is voor onder andere families met kinderen. Zowel in de winter, maar zeker ook in de zomer is het een aantrekkelijk omgeving.
    Gaschurn grenst aan het skigebied Silvretta Montafon. Vanuit het dorp gaat er een lift naar een hoogte van 2010 meter. Het is een redelijk uitgestrekt skigebied waar snowboard- en alpineskicracks zich graag laten uitdagen.

    Er zijn maximaal 5 parkeerplaatsen bij het huis per alpine chalet.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Gaschurn

    WeatherAPI.com