Resort Silvretta 7

Oostenrijk, Vorarlberg, Schruns
vanaf1223


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

Dit luxe penthouse ligt op de vierde en daarmee bovenste etage van één van de twee gebouwen van het kleinschalige appartementencomplex Resort Silvretta. Het ligt op maar ca. 600 m. van het dalstation van de gondel (Zamang Bahn) met aansluiting op het skigebied Silvretta Montafon. Het kleinschalige centrum van Schruns ligt op 2 km. (loopafstand), 3,6 km. per auto.

Het royale en comfortabele penthouse is sfeervol ingericht. De woonkamer beschikt over een TV en de open keuken is voorzien van luxe inbouwapparatuur zoals een afwasmachine en een oven. Door de grote raampartijen, kunt u vanuit deze ruimtes genieten van een mooi panoramisch uitzicht op de omliggende bergwereld. Er zijn drie slaapkamers, waarvan één met een 2-pers. bed en badkamer ensuite met inloopdouche en toilet. De twee overige slaapkamers beschikken elk over twee 1-pers. boxspringbedden, al dan niet in een 2-pers. opstelling. In de tweede badkamer vindt u er een inloopdouche, toilet en een fijne infraroodsauna. Hier kunt u heerlijk ontspannen na een dag op de piste of een mooie wandeling.

Buiten beschikt u over een ruim balkon met tuinmeubilair met ook hier weer dat uitzicht. Er is parkeergelegenheid voor één auto in de parkeergarage. U bereikt uw appartement vanuit deze garage per lift of met een trap. Uw skispullen kunt u kwijt in de gezamenlijke skiberging. Er is tevens een afsluitbare fietsenberging.

Resort Silvretta beschikt over in totaal 13 appartementen voor vijf tot veertien personen.


close