Belvilla-

Resort Silvretta 8

Oostenrijk vorarlberg Schruns

  • 8
  • 3
Resort Silvretta 8

    Dit luxe appartement ligt op de eerste etage van één van de twee gebouwen van het kleinschalige appartementencomplex Resort Silvretta. Het ligt op maar ca. 600 m. van het dalstation van de gondel (Zamang Bahn) met aansluiting op het skigebied Silvretta Montafon. Het kleinschalige centrum van Schruns ligt op 2 km. (loopafstand), 3,6 km. per auto.

    Het royale en comfortabele appartement is sfeervol ingericht. De woonkamer beschikt over een TV en de open keuken is voorzien van luxe inbouwapparatuur zoals een afwasmachine en een oven. Door de grote raampartijen, kunt u vanuit deze ruimtes genieten van een mooi panoramisch uitzicht op de omliggende bergwereld. Er zijn drie slaapkamers, waarvan één met een 2-pers. bed en een badkamer ensuite met inloopdouche en toilet. De overige twee slaapkamers beschikken over een 3-pers. stapelbed; het onderste bed is een comfortabel 2-pers. bed, het bovenste een 1-pers. bed. De tweede badkamer beschikt over een inloopdouche, toilet en een fijne infraroodsauna. Hier kunt u heerlijk ontspannen na een dag op de piste of een mooie wandeling.

    Buiten beschikt u over een dubbel balkon met tuinmeubilair met ook hier weer dat uitzicht. Er is parkeergelegenheid voor één auto in de parkeergarage. U bereikt uw appartement vanuit deze garage per lift of met een trap. Uw skispullen kunt u kwijt in de gezamenlijke skiberging. Er is tevens een afsluitbare fietsenberging.

    Resort Silvretta beschikt over in totaal 13 appartementen voor vijf tot veertien personen.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Schruns

    WeatherAPI.com