Zeer goedBelvilla8.5

La Fábrica De Juan

Spanje andalucie Antequera

  • 10
  • 5
La Fábrica De Juan

    Het vakantiehuis La Fábrica der Juan dateert uit 1955. Het is geheel gerenoveeerd. In dit vakantiehuis werd vroeger tarwe gemalen en brood gebakken. Het vakantiehuis heeft de uitstraling van een authentiek Spaans huis door de oude stenen muren, de houten balkconstructies en de tegelvloer. In één van de huidige slaapkamers is terug te zien dat hier een deel van de oude ovenwand werd bewaard. Het vakantiehuis beschikt over een privézwembad en een omheinde patio van vierhonderd vierkante meter. Daar heb je volledige privacy. Ook heb je de beschikking over fietsen.

    Het vakantiehuis ligt in het dorpje La Joya. Het ligt op vijftien kilometer van de monumentale stad Antequera. Deze stad wordt ook wel het hart van Andalusië genoemd. Ga eens per fiets het dorpje verkennen. Hier vind je winkeltjes waar je de dagelijkse boodschappen kunt halen. Ook heeft dit dorpje enkele restaurantjes. Het plaatselijk hotelbiedt veel sportactiviteiten aan, zoals paardrijtochten, tennis, fitness- en welnessfaciliteiten.

    Het is de moeite waard steden als Córdoba, Granada en Sevilla te bezoeken. Ook vind je in de omgeving prachtige natuur, zoals het natuurlandschap El Torcal met bijzondere rotsformaties in El Chorro.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Antequera

    WeatherAPI.com