Zeer goedBelvilla8.4

Apartamento Real De La Quinta

Spanje andalucie Benahavís

  • 4
  • 2
Apartamento Real De La Quinta

    Een vakantie aan de Costa del Sol in een adembenemend mooi appartement dat is voorzien van een buitenzwembad (open tot 22:30) en een heerlijke ligging. Alsof we met je dromen mee hebben gekeken! Geniet met familie of vrienden volop van het veelvoud aan faciliteiten en comfort in deze accommodatie.

    Je kunt San Pedro bezoeken, als je op zoek bent naar een rustig familiestrand. Ook de stranden van Nini en Marbella stranden in San Pedro zijn niet te missen. In Benahavis vind je tal van gezellige restaurants de Trocadero Playa, Trocadero Petit en Nosso bieden tal van activiteiten voor kinderen.

    Na een lange dag in de zon kun je even lekker bijkomen in het zwembad of binnenshuis, waar de temperatuur met dank aan de airconditioning ook te allen tijde aangenaam is. De woonkamer is ingericht met een tv en een comfortabele zithoek en je kunt eenvoudige gerechten bereiden in de eigen keuken.

    Let op: luchtbedden en ballen zijn niet toegestaan in het zwembad. Het zwembad bevindt zich bij blok 11 en wordt gedeeld met de laatste 4 blokken. Gelieve de parasols te sluiten als je het zwembad verlaat.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Benahavís

    WeatherAPI.com