UitstekendBelvilla9.1

El Pensador

Spanje andalucie Benalmádena

  • 4
  • 2
El Pensador

    Dit comfortabele vakantieappartement in Benalmádena ligt direct aan de golfbaan Arenal Golf en dicht bij de 18-holes golfbaan Torrequebrada (2 km). Vanaf uw ruime terras kunt u de golfspelers hun ballen zien slaan.
    In de woonkamer staat een TV met Nederlandse zenders en in de keuken staat een vaatwasser. Het appartement is voorzien van airconditioning en er is WiFi aanwezig.

    Maar niet alleen voor golfers, dit is een geweldige plek: u kunt de twee gemeenschappelijke zwembaden gebruiken, die in een mum van tijd te voet bereikbaar zijn en het dichtstbijzijnde strand ligt op 2,5 km afstand. Maar er zijn tal van stranden om uit te kiezen langs de kust.

    De beroemde vlindertuin ligt op ongeveer 3,5 km afstand. Het is een van de grootste vlindertuinen in Europa met meer dan 1500 vlinders. Bij de nabijgelegen boeddhistische tempel met gouden Boeddha heb je een prachtig uitzicht op de kust.
    U heeft een nog beter zicht vanaf de Calamorro-berg, die u met de kabelbaan in 15 minuten kunt bereiken vanuit Benalmádena (3 km).

    Voor een dag vol cultuur rijdt u naar Málaga (25 km). U kunt de stad snel bereiken met de auto, maar ook met de trein vanuit Torremuelle (4 km). Je stapt uit in het levendige centrum met veel straatcafés, restaurants, tapasbars, winkels en prachtige bezienswaardigheden. Wilt u liever een klein dorp bezoeken? Mijas (10 km) is een van de witgekalkte dorpen waar Andalusië bekend om staat.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Benalmádena

    WeatherAPI.com