UitstekendBelvilla9.2

Huerta Del Cura

Spanje andalucie Casarabonela

  • 10
  • 5
Huerta Del Cura

    Deze landelijke villa in het Andalusische binnenland biedt comfortabel plaats aan meerdere gezinnen. Het is ideaal voor natuurliefhebbers. De prachtig verlichte Cortijo kijkt uit op de tuin met olijf- en fruitbomen en de woning beschikt over een charmante binnenplaats. Van de elegant ingerichte slaapkamers comfortabele bedden tot aan de prachtige buitenruimtes; alle ingrediënten voor een rustgevende vakantie zijn aanwezig!

    Welkom in Málaga, in het uiterste zuiden van Spanje. De regio biedt interessante bezienswaardigheden zoals het Fort Alcazaba, het Castillo de Gibralfaro en de kathedraal, maar ook een dagje luieren aan zee behoort tot de mogelijkheden. Op korte afstand vind je de Botanische Tuinen, met een groot aantal verschillende cacti en vetplanten, en het Museum van Picasso is de moeite waard voor kunstliefhebbers. Een dagje in waterpark AquaMijas is fantastisch voor de kinderen.

    Alle slaapkamers zijn voorzien van airconditioning, zodat je ook op warme zomerdagen geniet van een aangename nachtrust. Op het terras kun je de dag afsluiten met een goed glas wijn, terwijl de kinderen zorgeloos kunnen spelen.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Casarabonela

    WeatherAPI.com