UitstekendBelvilla9.2

Francisco

Spanje andalucie Frigiliana

  • 6
  • 3
Francisco

    U ziet het goed, achter dit vakantiehuis met privé-zwembad ligt het pittoreske dorp Frigiliana (4 km)! U bevindt zich dus op een geweldige plek! Met de auto bent u zo in het authentieke centrum met kronkelende straatjes en steegjes met kleurrijke bloemen en planten. Hier en daar vindt u een verborgen restaurantje en uiteraard zijn er gezellige terrasjes en leuke winkeltjes. Al slenterend komt u oa. langs het 'Ingenio'. In dit grote huis uit de 15e eeuw wordt nu de enige suikerriethoning van heel Europa gemaakt. Uiteraard te koop op de markt die elke donderdag plaatsvindt!

    De kust is ook vlakbij en Nerja heeft maar liefst 5 verschillende stranden! Van een breed zandstrand tot een klein baaitje. Leuk in Nerja zijn de restaurants met dakterrassen, de vele winkels en natuurlijk het uitgaansleven.

    Maar thuis is het ook genieten; Francisco is zeer verzorgd heeft een mooi uitzicht op Frigiliana en haar vallei. U geniet ervan op het overdekte terras voor uw huis. Afkoelen kunt u in uw iets hoger gelegen privé-zwembad met buitendouche, zonneterras en ligbedden. Er zijn zelfs badlakens! Om het geheel af te maken is er ook een overdekt terras met eethoek en stenen BBQ.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Frigiliana

    WeatherAPI.com