Zeer goedBelvilla8.3

Cortijo Los Alazores

Spanje andalucie Loja

  • 6
  • 3
Cortijo Los Alazores

    Deze woning is een gedeelte van een groot landhuis dat op een heel rustige plek ligt en is omgeven door de schitterende bergen van de provinicies Málaga en Granada. Het is een rustiek Spaans huis met houten balken en het ademt de sfeer van nostalgie. De woon- eetkamer is sfeervol en voorzien van een open haard, televisie en houten meubilair. De kleine keuken is praktisch en een heeft een keramische kookplaat.
    Naast het huis is een zonovergoten tuin met privé-zwembad. Het huis is zeer centraal gelegen voor allerlei outdoor activiteiten, waaronder wandelen, paardrijden, mountainbiken. In het dichtsbijzijnde dorpje, Alfarnate, vind je allerlei faciliteiten, zoals banken, apotheek, winkels, bakkers, etc. Het dorpje is pittoresk en levendig in het weekend.
    De geschiedenis van deze streek ligt hier voor het oprapen, zo ligt op steenworpafstand een bunker uit de Burgeroorlog. Op 20 min tijd ligt Alhama de Granada waar je je in de Romeinse tijd waant en je bovendien kunt genieten van een spa. Wolven kijken, flamingo's en het natuurpark El Torcal ligt allemaal in de omgeving van Antequera.
    Ook uitstapjes naar Málaga, Granada, Córdoba zijn vanuit hier heel goed te ondernemen. De stranden van de Costa del Sol liggen op nog geen 50 km. Een ideaal huisje voor een familie.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Loja

    WeatherAPI.com