Zeer goedBelvilla8

La Ermita

Spanje andalucie Priego de Córdoba

  • 8
  • 4
La Ermita

    Typisch Andalusische huis met een interieur dat een oude hermitage imiteert met versieringen in oud hout. Gelegen in het dorpje Zagrilla Alta, op 8 km van Priego de Córdoba, in een omgeving omringd door eeuwenoude olijfbomen en de prachtige bergketens Sierras Subbéticas. Een ideale plek waar u kunt genieten van een vakantie met zon en natuur.

    De woning heeft een ruime en mooie woon/eetkamer met open haard, vloerverwarming, airconditioning en een open keuken. Deze laatste biedt toegang naar de veranda, het terras en het privé zwembad vanwaar u een prachtig uitzicht heeft over het dorp en de omliggende heuvels van het Parque Natural de la Sierra de la Subbética Cordobesa. Er zijn vier slaapkamers waarvan één slaapkamer op een loft boven de woonkamer en die toegankelijk is via een steile trap.

    Zagrilla Alta is een mooi dorpje met een grote drinkwaterbron en een eeuwenoude wasplaats die tegenwoordig een ontmoetingsplaats vormt voor vrouwen in het dorp. U vindt er een aantal barretjes, restaurants en een supermarkt. Bezoek ook Priego de Córdoba met haar Andalusische barok, vooral te zie n aan de monumenten, de schilderachtige Moorse wijk, en het grote aantal bloempotten aan de muren van de huizen. Bij de woning begint één van de vele wandelroutes door de Sierras Subbétcas.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Priego de Córdoba

    WeatherAPI.com