UitstekendBelvilla9.3

Aguamarina

Spanje andalucie Roquetas de Mar

  • 6
  • 3
Aguamarina

    Comfortabel vakantiehuis aan de Costa Tropical dat zich uitstekend leent voor onvergetelijke zonvakanties met familie of vrienden. Het ruime huis biedt directe toegang tot de tuin en het gemeenschappelijke zwembad.

    Op korte afstand van de accommodatie bevinden zich de stranden aan zee en de Playa Serena-golfbaan. Bovendien zijn er tal van gezellige restaurants te vinden in de directe omgeving van het verblijf. Een bezoek aan het leuke centrum van Aguadulce (15,5 km) en het indrukwekkende Castillo de Santa Ana is ook zeer de moeite waard.

    Het verblijf is voorzien van een eigen keuken, een sfeervolle woonkamer en een eetkamer op de begane grond. Daaronder bevindt zich een privégarage en daarboven vind je de master bedroom. Op de tweede verdieping bevinden zich de overige slaapkamers en een badkamer met ligbad. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning en warmtepompen en één slaapkamer beschikt over een klein balkon/terras voor privégebruik. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de achterzijde van het terras.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Roquetas de Mar

    WeatherAPI.com