UitstekendBelvilla9

Casa Qlint & Enrique

Spanje andalucie Vejer de la Frontera

  • 6
  • 3
Casa Qlint & Enrique

    Het is wel heel lekker toeven in deze villa met omheind privé-zwembad! Het is comfortabel, heeft een groot, deels overdekt terras en het is ook nog eens kindvriendelijk, perfect! Hier heeft u geen omkijken naar de kleintjes, die vermaken zich prima in het klimrek met glijbaan, op de schommel en natuurlijk in het zwembad.

    U geniet met een heerlijk Spaans wijntje op het terras, waarschijnlijk met een paar heerlijke tapas, net klaargemaakt in de buitenkeuken. Voor het diner heeft u vast al een visje gehaald voor op de BBQ?

    Maar u hoeft helemaal niet te koken, u bent vlakbij Vejer de la Frontera met vele restaurantjes, genieten! Vejer (5,5 km) is een prachtig, witgekalkt dorpje dat boven op een heuvel ligt en waar u heerlijk kunt rondwalen in de smalle Moorse straatjes met patios, het is een lust voor het oog.

    Gewoon lekker rustig aan kan natuurlijk ook, u bent op slechts 4,5 km van het strand van Barbate. Langs de kust vindt u trouwens meerdere stranden, de een nog mooier dan de ander! Het is hier dan ook niet voor niets zo geliefd bij de Spanjaarden zelf!

    *Casa Qlint & Enrique heeft namens Belvilla het Certificate of Hospitality ontvangen.
    Dit certificaat krijgt de eigenaar omdat zijn vakantiehuis, ondanks het lage aantal reviews, wel een bijzonder hoge reviewscore heeft behaald in 2018. Daar mag u ontzettend trots op zijn. Nogmaals bedankt voor uw gastvrijheid en het voortzetten van de samenwerking met Belvilla. Dat het nieuwe seizoen een jaar mag worden waarbij nog meer gasten mogen genieten van uw vakantiehuis.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Vejer de la Frontera

    WeatherAPI.com