UitstekendBelvilla10

Valle Del Este

Spanje andalucie Vera

  • 4
  • 2
Valle Del Este

    Mooi en modern appartement in een rustige omgeving, gelegen in het complex Valle del Este Golf nabij Vera en op ca 10 min van de prachtige zandstranden bij Garrucha en Vera Playa. Aan de voorkant van het appartement is een groot terras van 30m2 dat uitzicht heeft op hole 5 van het golfresort.
    Het appartement is gelegen op de begane grond en toegankelijk via een trap met 7 treden. De woon/eetkamer is licht en modern gemeubileerd en voorzien van kabeltelevisie en uiteraard Wifi. De airconditioning kan tevens worden gebruikt als verwarming.

    Deze regio heeft een heerlijk klimaat met veel zonnige dagen waardoor het appartement het hele jaar door een perfecte plek is voor een onvergetelijk verblijf. Het resort biedt vele faciliteiten, waaronder een zwembad van 25m lengte, een spa welness, golflessen, winkels, restaurants en bars. Ook is er een klein supermarktje en grotere supermarkten vindt u in Vera op ca 5 min. Aan de kust zijn er mooie beach bars, waar u heerlijk kunt loungen. De maagdelijke stranden van Cabo de Gata en de regio van Nijar met prachtige woestijnbloemen en vulkaangesteente zijn ook aanraders. Parkeren kan op de bijbehorende parkeerplaats.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Vera

    WeatherAPI.com