UitstekendBelvilla9.4

Casa Las Gayumbas

Spanje andalucie Villanueva de la Concepción

  • 6
  • 3
Casa Las Gayumbas

    Heerlijk ruime woning landelijk geleden aan de rand van het natuurpark El Torcal de Antequera en op ca 1 uur van Málaga. Door de ligging heeft u volledige privacy. Vanaf de diverse terrassen en de tuin met privé zwembad, heeft u een schitterend vergezicht tot aan de Middellandse Zee. Bij het zwembad heeft u de hele dag zon en kunt u zich lekker ontspannen op een van de ligbedden.

    De woning is goed ingericht en verzorgd en heeft grote leefruimtes. Naast het huis is een overdekt en schaduwrijk terras met een BBQ. Op de begane grond bevinden zich naast de woonkamer, 2 slaapkamers en 2 badkamers. De gezellige woonkeuken ligt iets lager omdat de woning tegen de bergwand is opgebouwd. Op de eerste verdieping bevindt zich de derde slaapkamer en badkamer en een extra zithoek.

    Op 13 min ligt het witte dorpje Villanueva de la Concepción waar u alle benodigde faciliteiten vindt. In de nabije omgeving is er van alles te doen, zoals wandelingen door El Torcal of door de kloof van El Chorro, een bezoek aan het Lobopark of de Dolmen de Menga. Maar ook cultuur snuiven in Antequera of een bezoek aan de sfeervolle stad Málaga zijn aanraders.
    Een prachtig ruime woning, waar u heerlijk kunt ontspannen en van de prachtige natuur zult genieten!


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Villanueva de la Concepción

    WeatherAPI.com