Zeer goedBelvilla8.9

Villa Aventurero

Spanje andalucie Viñuela

  • 8
  • 3
Villa Aventurero

    Tussen de mooie, rustige heuvels van Axarquia, slechts 19 km landinwaarts van het levendige Torre del Mar, vindt u deze prachtige villa. De vrijstaande, gelijkvloerse Vakantievilla “Aventurero” biedt woon- en slaapgelegenheid aan 6 + 2 personen. De Vakantievilla staat op 5550 m² eigen grond waarvan ca. 1200 m² vlak terrein is. Het zwembad (8 x 4 m.) is door een betegeld pad verbonden met het terras, zodat dit goed bereikbaar is. Het grote terras (75 m²) is voorzien van luxe zitstoelen en eettafel en een ruim zittende loungeset die zo kan worden geformeerd tot een zonnebed. Het tweede terras is voorzien van een gemetselde BBQ achter een glazen bouwstenen windscherm met tafels en stoeltjes voor het BBQ feest. Tevens zijn er op het derde terras bij het zwembad, ligstoelen aanwezig, die in de schaduw kunnen staan van het aanwezige zonnezeil. Het terrein biedt parkeergelegenheid voor meer dan drie auto’s.

    Het goed verzorgde interieur van de Vakantievilla is comfortabel. De Vakantievilla heeft een plavuizen vloer die zich uitstrekt tot op de terrassen. Airconditioning en heteluchtverwarming bieden verkoeling of verwarming naar wens. De gezellige woonkamer heeft twee banken, een fauteuil en ook een tweepersoons slaapbank. Een smart t.v. met HD aansluiting op een satellietschotel, DVD speler en natuurlijk ontbreekt er ook niet een snelle WiFi verbinding. Vanuit de woonkamer geven vier schuifpuien toegang tot het terras. De open woonkeuken is voorzien van een keramische kookplaat, magnetron, heteluchtoven, koelkast en een vaatwasmachine. De eettafel biedt ruim plaats aan acht personen. In de bijkeuken bevinden zich de wasmachine, droger en een extra vrieskast. En in de schuur bevindt zich een waterontharder die zorgt voor zacht water.

    De Vakantievilla heeft drie ruime slaapkamers. Twee kamers met ieder twee eenpersoonsbedden; deze kamers delen een badkamer met een douche en een wastafel. De derde kamer is een grote slaapkamer met een tweepersoons bed en heeft een eigen badkamer met wastafels, ligbad, douche en toilet. Alle kamers zijn voorzien van ruime kledingkasten en hebben boxspring bedden van 90 x 200 cm.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Viñuela

    WeatherAPI.com