Bungalow.Net-

ES PINAR

Spanje balearen Alaro

  • 8
  • 4
ES PINAR

    Dit charmante stenen huis met privézwembad ligt in de vallei van Alaró, aan de voet van de Sierra de Tramuntana. Het biedt accommodatie voor 8 personen.
    Het zoutbad van 8m x 4m en een diepte van 1,4m is alleen beschikbaar voor onze gasten en het is omgeven door een ligweide, afgewisseld tussen de dennen. Je kunt zwemmen met een uniek uitzicht op de vallei van Alaró terwijl het enige geluid dat u hoort de vogelzang is. Verschillende terrassen nodigen u uit om te ontspannen en te genieten van een diner in de buitenlucht. Degenen die tijdens hun vakantie de sport niet willen opgeven, hebben een tafeltennistafel, tafelvoetbal en een volleybalnet. De eigenaar is een kunstenaar en u ziet verschillende werken zoals beelden van steen in de tuin. Het perceel is omheind en is ideaal voor rustzoekers en natuurliefhebbers.

    In de ruime woonkamer met airconditioning kunt u een film kijken op satelliet-tv, naar muziek luisteren of uw favoriete boek lezen. In de typische Mallorcaanse keuken vindt u alles wat u nodig heeft om een banket te bereiden, waaronder een gasfornuis en een eettafel met stoelen. De wasruimte biedt een wasmachine, een droger, een strijkijzer en een strijkplank. Op de begane grond is er een toilet. Als u reist met een kind, kunnen wij op aanvraag twee kinderbedjes en twee kinderstoelen leveren. Er zijn veel bordspellen voor elke leeftijd in huis.

    Twee slaapkamers, beide met een tweepersoonsbed, (een met een en-suite badkamer met douche) bevinden zich op de begane grond. Op de eerste verdieping is er nog een kamer met een tweepersoonsbed en een eigen badkamer met douche en bubbelbad en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een eigen badkamer met bad. Onderop, op de -1 verdieping, is er de speelkamer met tafelvoetbal en tafeltennis, banken en een badkamer met douche en fitnessapparatuur. Deze accommodatie nodigt zowel zomer als winter uit, want er zijn vier fans voor het warme seizoen en centrale verwarming voor de koudere maanden.

    Alaró is een romantische plek in het midden van het Tramuntana-gebergte en ideaal voor liefhebbers van de natuur en de bergen. Alaró staat bekend om zijn kasteel dat je kunt bezoeken via een mooi pad. Afgezien van dit, is het gebied geweldig om te fietsen of wandelen. U kunt een bezoek brengen aan het dorp Orient, het Charterhouse van Valldemossa of het pittoreske dorpje Deia. In Alaro is er een supermarkt, goede restaurants en cafés.

    Wat betreft de stranden, kunt u kiezen tussen zandstranden in het zuiden, zoals het strand van Palma, of rotsachtige baaien van de bergen, waaronder Port des Canonge en Cala Deia. Met de auto kunt u het deel van het zuidwesten bereiken en de stranden van Palmanova, Portals Nous en Illetes bezoeken. In dit deel van het eiland zijn er themaparken zoals Katmandu en bos acrobatische cursus Jungle Parc Junior.

    Wij accepteren geen huisdieren.
    Evenementen en vieringen zijn mogelijk op aanvraag en alleen als zowel de eigenaar als het bureau hiermee instemmen.
    Er is parkeergelegenheid voor 4 auto's.
    Er is een overdekte parkeerplaats voor 2 auto's.
    Raadpleeg de adverteerder voor eventuele extra kosten.

    afstanden:
    Strand: 30 km - Palma
    Luchthaven: 30 km - Palma
    Golfbaan: 25,3 km - Son Termens
    Stad: 2 km - Alaró
    Treinstation: 6 km - Alaró
    Bushalte: 3 km - Alaró
    Veerboot: 35 km - Palma
    Ziekenhuis: 16 km - Inca


    Toeristenlicentie: L12E407 / 2016 Gasten ontvangen 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Alaro

    WeatherAPI.com