Bungalow.Net-

CAMP DE MAR

Spanje balearen Alcudia

  • 8
  • 4
CAMP DE MAR

    Geniet van prachtig uitzicht op zee in dit prachtige rijtjeshuis, gelegen in Es Barcares, in het noorden van Alcúdia. Deze accommodatie is geschikt voor 8 personen. De veranda is een leuke plek voor een uitgebreid ontbijt, terwijl u van het uitzicht op de Middellandse Zee geniet. De tuin met ligstoelen is een mooie plek om te zonnebaden of te picknicken met uw kinderen. Deze prachtige accommodatie ligt in een rustige urbanisatie, het is niet volledig omheind en er zijn directe buren. Aan de voorkant is er de kust van Es Barcarés.
    Dit uitnodigend huis verdeeld over 2 woonlagen bestaat uit een lichte zithoek met airco en satelliet-tv, een volledig uitgeruste keuken met keramische kookplaat als u maaltijden wil bereiden, en een wasruimte met wasmachine, strijkijzer en strijkplank. Boven zijn er vier slaapkamers met airco en kledingkasten. De grootste is voorzien van een tweepersoonsbed, terwijl twee met een rolbed en één met een stapelbed uitgerust zijn. Wij kunnen een kinderbed en een kinderstoel verstrekken voor de kleintjes. Er is een badkamer met een douche en een badkamer met bad op de bovenverdieping en een toilet op de begane grond.
    De stad Es Barcares ligt in het noorden van Alcudia en is een mix tussen de bergen en de zee. De kust is meestal rotsachtig, maar er zijn een paar mooie zandstranden zoals Sant Joan, Mal Pas, Sa Marina en Platja des Morer Vermell. Langs de kust kunt u een lange wandeling maken met panoramisch uitzicht op zee, tot aan Bonaire. Het hoogste punt van deze regio is de berg Sa Talaia, waar u kunt hiken. Er is een klein kapel en een goed restaurant aan het begin van de route.
    Met de auto of per fiets kunt u de oude binnenstad van Alcudia bereiken, waar u alle benodigde voorzieningen vindt. Het is omringd door een stadsmuur en prachtige geplaveide straten lopen door de hele stad. De lokale markt vindt elke zondag en dinsdag plaats en hier kunt u vers fruit, groenten, kleding en kleinigheden kopen. De haven van Alcudia, Puerto de Alcudia, is vooral in de zomer een levendige plek met veel restaurants, recreatieve activiteiten en speeltuinen. U kunt een boottocht maken naar Formentro en Cap Pinar waarvandaan u de Mallorcaanse kust van de oceaan kunt zien.
    Opmerking: De verhuur van het huis is gebaseerd op de Spaanse wet, namelijk wet 29/1994 of 24 november op stedelijke basis. Dat is de reden dat dit huis beschikbaar is tijdens het seizoen. In het contract zal niet altijd elke dienst aangeboden worden. Dit contract dekt alleen het gebruik van het huis met veel vakantieplezier.
    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan.
    Raadpleeg de adverteerder voor eventuele kosten.
    Afstanden:
    Strand: 0.3 km - Puerto de Alcudia
    Luchthaven: 50 km - Son Sant Joan
    Golfbaan: 3 km - Alcanada
    Stad: 2 km - Alcudia
    Treinstation: 16 km - Sa Pobla
    Bushalte: 0.2 km - Puerto de Alcudia
    Veerboot: 3 km - Puerto de Alcudia
    Ziekenhuis: 21 km - Inca
    Borg: €300,-
    Electriciteit (januari - december): €0,25 per KW (verplicht)
    Eindschoonmaak (januari - december): €50,- per verblijf (verplicht)

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Alcudia

    WeatherAPI.com