Bungalow.Net-

VILLA ROSA

Spanje balearen Alcudia

  • 6
  • 3
VILLA ROSA

    Dit mooi huis in Puerto de Alcudia is ideaal voor gezinnen met kinderen of groepen vrienden. Het is geschikt voor maximaal 6 gasten. U kunt genieten van een heerlijke vakantie terwijl u zonnebaadt in de tuin met gazon, op de twee comfortabele ligstoelen met het prachtige uitzicht op de gracht. U vindt er een ideaal gemeubileerd terras waar u heerlijk buiten kunt eten met uw familie of vrienden of een lekkere maaltijd bereiden op de mobiele barbecue. Er is een buitendouche zodat u kunt afkoelen op hete dagen. Het perceel is volledig omheind.
    Het huis van ongeveer 118 m2 is verdeeld over twee verdiepingen en heeft airconditioning op elke verdieping. Op de begane grond vindt u de woonkamer met de eetkamer die beschikt over twee comfortabele banken waar u uw favoriete serie of films op satelliet-tv kunt bekijken en een eettafel met 6 stoelen. De aparte keuken met gasfornuis is modern en praktisch en heeft alles wat u nodig heeft om uw favoriete gerechten te kunnen bereiden. Op dezelfde verdieping is er een badkamer met douche. De aparte wasruimte heeft een wasmachine, strijkijzer en strijkplank.
    Op de bovenverdieping zijn er drie slaapkamers, twee met tweepersoonsbed, kledingkasten en toegang tot een klein balkon met prachtig uitzicht op de gracht en een derde slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een kledingkast. Voor de kleintjes is op aanvraag een kinderbed en kinderstoel beschikbaar. De badkamer op deze verdieping is praktisch en modern en heeft een bad.
    Het gebied van Puerto de Alcudia is ideaal om te genieten van een geweldige vakantie met uw familie of vrienden dankzij zijn gevarieerd aanbod aan recreatie en winkels. U kunt verschillende activiteiten beoefenen zoals paardrijden, varen, waterattracties of een quad rijden. Op slechts 500 meter afstand vindt u het schitterende strand van Puerto de Alcudia, bekend om zijn kristalheldere water en fijnkorrelig wit zand, waar u van uw welverdiende vakantie kunt genieten.
    Opmerking: De verhuur van het huis is gebaseerd op de Spaanse wet, namelijk wet 29/1994 of 24 november op stedelijke basis. Dat is de reden dat dit huis beschikbaar is tijdens het seizoen. In het contract zal niet altijd elke dienst aangeboden worden. Dit contract dekt alleen het gebruik van het huis met veel vakantieplezier.
    Er is een parkeergarage voor 1 auto.
    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan.
    Neem contact op met de adverteerder voor eventuele bijkomende kosten.
    Afstanden:
    Strand: 0 km - Puerto de Alcúdia
    Luchthaven: 55,4 km - Son Sant Joan
    Golfbaan: 7,4 km - Alcanada
    Stad: 0 km - Puerto de Alcúdia
    Station: 10 km - Sa Pobla
    Bushalte: 0.21 km - Puerto de Alcúdia
    Veerboot: 4,1 km - Puerto de Alcúdia
    Ziekenhuis: 0.65 km - Ziekenhuis General de Muro
    Borg: €300,-

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Alcudia

    WeatherAPI.com