Bungalow.Net-

CA NA FINA

Spanje balearen Alcudia

  • 6
  • 3
CA NA FINA

    Welkom in dit mooie en rustige huis voor 6 personen in Puerto de Alcudia. Geniet van de rust van een woonwijk in dit charmante huis en tegelijkertijd in een van de belangrijkste toeristische centra van Mallorca. Het mooie terras met ligstoelen is ideaal om te zonnebaden. Er is een eettafel voor 6 personen en een barbecue. Het perceel is omheind en heeft directe buren.
    De leefruimte van het huis is verdeeld over 3 verdiepingen. De woonkamer - eetkamer op de begane grond heeft directe toegang tot het terras en is uitgerust met comfortabele banken en een eettafel. De satelliet-tv en airconditioning maken het comfortabel. De aparte keuken heeft een keramische kookplaat en alle benodigde apparatuur om uw favoriete gerechten te bereiden. Er is een toilet op deze verdieping.
    Boven vindt u 2 slaapkamers met airconditioning, elk met een tweepersoonsbed en een kledingkast. Eén van de kamers heeft een eigen badkamer met douche, de andere badkamer met douche is toegankelijk voor alle gasten.
    Op de derde verdieping is de 3e slaapkamer. Deze ruime slaapkamer is voorzien van airconditioning en banken. Het heeft toegang tot een klein dakterras. In de wasruimte is er een wasmachine, strijkplank en strijkijzer. Op aanvraag verstrekken we een babybedje en kinderstoel.
    Puerto de Alcudia is een geweldige vakantiebestemming waar u van lange wandelingen langs het witte zandstrand en het kristalheldere water, watersporten, winkels, restaurants en nog veel meer kunt genieten. Het heeft alle benodigde diensten om uzelf te verzorgen tijdens uw verblijf. Dichtbij ligt de oude binnenstad van Alcudia, buitengewoon mooi met Romeinse ruïnes waar u de dinsdag- en zondagmarkt niet mag missen. U kunt ook de oude Romeinse stad Pollentia bezoeken, of naar andere baaien gaan zoals Mal Pas of La Victoria.
    Voor eventuele bijkomende kosten neem contact op met de adverteerder.
    Het houden van feesten en evenementen is niet toegestaan.
    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Er is 1 buitenparkeerplaats beschikbaar.
    Afstanden
    Strand: 0.85 km - Port d'Alcúdia
    Luchthaven: 62,9 km - Luchthaven Son Sant Joan, Palma de Mallorca
    Golfbaan: 2,6 km - Golf d'Alcanada
    Stad: 5 km - Alcúdia
    Treinstation: 15.8 km - Sa Pobla
    Bushalte: 1.3 km - Port d'Alcúdia
    Veerboot: 0,6 km - Port d'Alcúdia
    Ziekenhuis: 8.8 km - Hospital General de Muro

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Alcudia

    WeatherAPI.com