Bungalow.Net-

FIGUEMAR

Spanje balearen Alcudia

  • 10
  • 5
FIGUEMAR

    Welkom in deze prachtige villa voor 10 personen, gelegen in Sa Marina, dichtbij het strand.
    De accommodatie beschikt over een mooi zwembad van 5 x 2 m met een diepte van 0,5 tot 1,2 m, 4 ligstoelen en een gezellige speeltuin voor de kinderen. Voor de liefhebbers van zomerse avonden in de buitenlucht, is er een volledig uitgeruste veranda met een stenen barbecue.
    Het huis van 220 m2 is verdeeld over 2 verdiepingen. Het heeft 5 slaapkamers; drie van hen op de begane grond met een tweepersoonsbed (één met een eigen badkamer met bad) en twee op de 1e verdieping; één met twee eenpersoonsbedden en één met een tweepersoonsbed, airconditioning en badkamer met douche. Een kinderbedje en een kinderstoel zijn op aanvraag beschikbaar. Er is ook een andere badkamer op de begane grond.
    In de ruime, moderne woonkamer vindt u een grote bank, salontafel, tv en houtkachel. De eethoek, die zich in dezelfde ruimte bevindt, is uitgerust met tafel en stoelen. Beide hebben veel buitenverlichting en airconditioning. De aparte keuken met gasfornuis heeft alle benodigde kookgerei. Er is ook een wasmachine, strijkijzer en strijkplank aanwezig.
    Het gebied van Sa Marina is een zeer rustig gebied, bewoond door lokale bevolking. In de omgeving kunt u excursies maken naar Cala Voquers, La Victoria enz. Op een paar kilometer ligt Puerto Pollensa, Formentor, Puerto de Alcudia enz.
    In de haven van Alcudia en de haven van Pollensa zijn restaurants voor alle smaken die verse vis, lekker vlees, pizza en pasta, sushi, tapas, proefmenu's en Mallorcaanse gerechten bieden.
    De oude stad Alcudia met zijn geplaveide straten, pleinen, de kerk en de muren rondom de stad, is zeker een bezoek waard. Dinsdag en zondag zijn de marktdagen in Alcudia en de stad verandert dan in een levendige plaats. Vergeet niet de Romeinse ruïnes te bezoeken.
    Met de auto of de bus kunt u heel gemakkelijk andere gebieden bereiken, zoals Playa de Muro, Can Picafort, Playa de Formentor, Cala San Vicente. De stad Pollensa en zijn kleine kerk bovenop de heuvel (Calvari) is een goede optie voor een halve dagtrip. Om de Calvari te bereiken met zijn prachtige uitzichten, moet u 365 treden beklimmen.
    Opmerking: Wij kunnen de gasten onder 27 jaar niet accepteren, tenzij zij vergezeld gaan met hun ouders. Wij hebben kopieën van de paspoorten van alle gasten nodig om de boeking te accepteren.
    Huisdieren zijn toegestaan op het terrein.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan op het terrein.
    Zwembad met hek eromheen.
    Raadpleeg de adverteerder voor eventuele bijkomende kosten.
    Afstanden:
    Strand: 0.3 km - Sa Marina
    Luchthaven: 65 km - Luchthaven van Son Sant Joan
    Golfbaan: 7.5 km - Alcanada
    Stad: 5 km - Alcúdia
    Treintation: 12 km - Station van Sa Pobla
    Bushalte: 0.3 km - Pollença-Alcudia Road
    Veerboot: 8 km - Port d'Alcúdia
    Ziekenhuis: 21 km - Ziekenhuis van Ina
    Toeristenvergunning: L95E9944/2017

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Alcudia

    WeatherAPI.com