Bungalow.Net-

CAN ROMAGUERA

Spanje balearen Algaida

  • 8
  • 4
CAN ROMAGUERA

    Dit fantastische typische Mallorcaanse huis in het dorp Algaida, verwelkomt 8 gasten.
    Welkom in dit prachtige huis met een eigen 7m x 3m chloorfilterbad, met een diepte van 0,90 m tot 1,50 m en een buitendouche. Naast het, een fantastisch terras met een barbecue, ideaal om een heerlijke maaltijd te bereiden om van te genieten met uw dierbaren. De locatie van het zwembad maakt het ideaal om te zonnebaden of om 's middags te genieten van de heerlijke mediterrane bries. U kunt ook wat boomvruchten plukken in de tuin zoals Loquats, sinaasappels of citroenen.

    Het pand is verdeeld over twee verdiepingen. De gemengde moderne en typische majorcaanse decoratie maakt het zo uniek. Het beschikt over drie woonkamers, vier slaapkamers en twee badkamers.

    Op de begane grond, een levendige maar comfortabele woonkamer met satelliet-tv en een onafhankelijke eetkamer met toegang tot een uitgeruste gaskeuken met alle nodige voorzieningen die u nodig heeft om uw favoriete gerechten te bereiden. Er is een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een badkamer met een douche. Het huis beschikt over een wasruimte, een wasmachine, een droger, een strijkijzer en een strijkplank.

    Op de eerste verdieping vindt u twee woonkamers, een van hen met een comfortabele bank en toegang tot een terras, en een tweede die de typische stijl van de majorca behoudt. Drie slaapkamers, twee met een tweepersoonsbed en een derde met twee eenpersoonsbedden en een badkamer met een bad. Als u reist met uw baby, zullen wij u een kinderbedje en een kinderstoel en twee op verzoek verstrekken. Alle slaapkamers beschikken over airconditioning en er is een ventilator in het huis, evenals een radiator en een open haard (pellet).

    Algaida dorp is gelegen op de Pla de Mallorca, en staat bekend om zijn graanvelden, rust en een breed gastronomisch aanbod met mooie bars en restaurants waar u heerlijke typische Mallorcaanse gerechten kunt vinden. Voor liefhebbers van sport of reizen, raden we aan om Randa te bezoeken, waar u interessante routes kunt doen zoals Santuario de Cura, met zijn idyllische uitzichten. Op 14 kilometer afstand kun je golfen naar Son Gual en Puntiró.

    Via de snelweg M-15 heeft u gemakkelijk toegang tot veel stranden en baaien, zoals s'Arenal strand of Cala Blava baai of Palma stad bekend om de legendarische kathedraal. Als je naar het zuiden rijdt, kom je bij het natuurlijke en mooie witte zand en de uitgekristalliseerde waterstranden Es Trenc en Es Carbó. Mallorca is vol leven in de zomeravonden, dus vergeet niet om uit te gaan en een drankje te nemen!

    Neem voor meer informatie contact op met de adverteerder.
    Huisdieren zijn niet welkom.
    Evenementen vieren is niet toegestaan.

    Afstanden:
    Strand: 18.1km - S'Arenal
    Luchthaven: 20.4km - Son Sant Joan
    Golfbaan: 14.7km - Golf Son Gual
    Dorp: 0.01km - Algaida
    Treinstation: 22,9km - Estació Intermodaal Palma
    Bushalte: 0.350km - Carrer Sa Tanqueta
    Veerboot: 33.7km - Port de Palma
    Ziekenhuis: 18,8km - Hospital Son Llàtzer

    Toeristenlicentie: 190/2014 / ET Gasten ontvangen 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Algaida

    WeatherAPI.com