Bungalow.Net-

NA BUBOTA

Spanje balearen Algaida

  • 8
  • 4
NA BUBOTA

    Prachtig landhuis in Algaida, met een groot zwembad en een prachtige tuin. Het is geschikt voor 8 personen, ideaal voor gezinnen met kinderen of groepen vrienden.
    Laad uw batterijen op in de mediterrane zon, in de prachtige buitenruimte van deze villa: een uitstekend zoutwaterzwembad van 10m x 4m en een diepte variërend tussen 1,2-2m, omgeven door een grote groene tuin, om rond te slenteren, te ontspannen of speel met de kinderen. Er zijn 6 ligstoelen om te zonnebaden of een goed boek te lezen. Op de veranda naast het zwembad vindt u een eettafel om te genieten van een goede barbecue of een gesprek na het eten met uw dierbaren. U zult genieten van volledige privacy, omdat er geen buren in de buurt zijn. Het terrein is omheind.

    De 300m2 villa is verdeeld over twee verdiepingen. Op de begane grond vindt u een gezellige woon- en eetkamer met 3 comfortabele banken en 2 fauteuils om uit te rusten na een lange dag op het strand. Er is een eettafel voor 8 personen. De onafhankelijke keuken werkt met een vitrokookplaat en heeft een vaatwasser, een oven en alle verdere benodigde keukengerei om een heerlijke maaltijd voor uw gezin te bereiden. Het wasgoed telt met een wasmachine, een wasdroger, een strijkijzer en een strijkplank. Deze verdieping heeft een algemene badkamer met een douche. Er is centrale verwarming op gas voor het winterseizoen.

    Zorg voor een goede nachtrust in de vier slaapkamers: twee op de begane grond (met een tweepersoonsbed, een kledingkast, een ventilator en een prachtig uitzicht op de tuin) en twee op de eerste verdieping (de ene is gelijk aan de andere, terwijl de 4e slaapkamer Dit appartement heeft een kleedkamer, een eigen badkamer met een ligbad en toegang tot een groot terras. Op verzoek kunnen we een babybedje en een kinderstoel klaarmaken, zonder extra kosten.

    Algaida ligt in het vlakke land, vlakbij Palma. Het is de thuisbasis van de lokale bevolking en zeer traditioneel, en biedt bijvoorbeeld een breed gastronomisch aanbod in zijn typische Mallorcaanse "kelders". In slechts 15 minuten met de auto bereikt u de verschillende stranden van de baai van Palma, om te genieten van een verfrissende duik in het kristalheldere water. Het wordt een onvergetelijke vakantie!


    Opmerking: We kunnen geen gasten onder de 30 jaar accepteren, tenzij ze vergezeld worden door hun ouders. We hebben kopieën van de paspoorten van alle gasten nodig om de boeking te accepteren.

    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Buiten parkeerplaats voor 5 auto's.
    Overdekte parkeerplaats voor 2 auto's.
    Neem contact op met de adverteerder voor mogelijke extra kosten.
    Het vieren van feesten en evenementen is niet toegestaan.

    Afstanden:
    Strand: 17,8 km - Can Pastilla
    Luchthaven: 20.1 km - luchthaven van Palma
    Golfterrein: 13,3 km - Golf Son Gual
    Dorp: 4,9 km - Algaida
    Treinstation: 22,7 km - Estació Intermodal Palma
    Busstation: 0.950 km - Camí de Ses Maioles / Carretera Manacor Ma-15
    Veerboot: 27.9 km - Port de Palma
    Ziekenhuis: 18.6 km - Son Llatzer

    Toeristenlicentie: 861/2015 / ET Gasten ontvangen 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Algaida

    WeatherAPI.com