Bungalow.Net-

CAN CAPET

Spanje balearen Andratx

  • 4
  • 2
CAN CAPET

    Welkom bij dit prachtige huis voor 4 gasten aan de rand van Andratx, met een prachtig zwembad. Dit bijzondere en mooie plattelandshuis is ideaal voor gezinnen, koppels of vrienden die natuurliefhebbers zijn op zoek naar ontspanning. De buitenruimte is rustig en u zal zich erg ontspannen voelen na een duik in het zwembad van 5m x 3m met een diepte van 1,70, omringd door een heel mooi gebied, perfect om een heerlijke barbecue te bereiden en een heerlijk diner te hebben met uw geliefden in het gezelschap van een glas lekkere typische wijn en de Mallorcaanse wind. De woning is helemaal omheind.
    Deze accommodatie is bescheiden maar heel mooi ingericht, en u vindt alle benodigde voorzieningen die u nodig heeft tijdens uw verblijf.
    Het beschikt over een comfortabele eetkamer met een satelliet-tv, een stenen open haard en houten balken in mediterrane stijl. Het staat in open verbinding met de goed uitgeruste keuken met gasfornuis.
    Er zijn twee slaapkamers, één met een tweepersoonsbed en een eigen badkamer met douche, en een andere met twee tweepersoonsbedden. Beide beschikken over kasten. De badkamer is toegankelijk vanuit de gang en de tweede slaapkamer heeft toegang naar buiten, omdat het aangebouwd is. Er is ook een wasmachine, strijkijzer en strijkplank aanwezig.
    In de zomer is het platteland een kouder gebied dan de rest van het eiland, hoewel u over 3 ventilatoren of 3 radiatoren zal beschikken naast de gezellige open haard!
    Het is een zeer speciaal gebied waar u van de natuur maximaal kunt genieten. Voor de avontuurlijke mensen, loopt dichtbij het huis de Sa Coma Freda route, een prachtige route met idyllische plekken. Het huis ligt niet ver van Andratx, waar u restaurants en bars, winkels, supermarkten vindt. Op slechts 5 km afstand ligt Puerto de Andratx, ideaal voor activiteiten zoals kanoën of zeilen. Het is een beetje meer luxe gebied omringd door prachtige baaien zoals Cala Marmassen, Cala Racó of Cala de S'Aritja en verschillende stranden.
    Neem voor extra kosten contact op met de adverteerder.
    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan.
    Er is buitenparkeerplaats voor 3 auto's.
    Afstanden:
    Strand: 7,7km - Camp de Mar
    Luchthaven: 40km - Son Sant Joan
    Golfbaan: - 7.8km - Golf Andratx
    Dorp: 3km - Andrfatx
    Treinstation: 36km - Palma Station
    Bushalte: 3km - Carrer Estellencs
    Veerboot: 32km - Puerto de Palma
    Ziekenhuis: 18km - Juaneda Calviá

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Andratx

    WeatherAPI.com